Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsteralmere.nl


  Live waarzegsters uit Almere geven direct antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegsters uit Almere geven direct antwoord. Live hulp en live advies door live waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsteralmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Emerald
  Ervaring met waarzegster Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met waarzegster Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met waarzegster Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met waarzegster Sharida   Ervaring van M. met waarzegster Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met waarzegster Micha   Ervaring van Joanne met waarzegster Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met waarzegster Erkan   Ervaring van Mimouna met waarzegster Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met waarzegster Louisa   Ervaring van Irene met waarzegster Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met waarzegster Romeo   Ervaring van Annick met waarzegster Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van M met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aylin
  Ervaring met waarzegster Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Aylin   Ervaring van Yvonne met waarzegster Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Naomie
  Ervaring met waarzegster Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met waarzegster Naomie   Ervaring van Rita met waarzegster Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Destiny
  Ervaring met waarzegster Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met waarzegster Destiny   Ervaring van Cindy met waarzegster Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anton met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met waarzegster Louisa   Ervaring van S met waarzegster Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aylin
  Ervaring met waarzegster Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met waarzegster Aylin   Ervaring van Brenda met waarzegster Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met waarzegster Micha   Ervaring van Jo met waarzegster Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.




Ervaring van Loes met waarzegster Dirk   Ervaring van Loes met waarzegster Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dennis
  Ervaring met waarzegster Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met waarzegster Dennis   Ervaring van N met waarzegster Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Devi
  Ervaring met waarzegster Devi
  Dank je wel Devi voor je antwoorden op al mijn vragen. Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Eindelijk nauwkeurige antwoorden. Wat je vertelde kon ik heel goed plaatsen. Het klopte exact. Je bent super goed en heel erg prettig om mee te praten. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van A. met waarzegster Devi   Ervaring van A. met waarzegster Devi   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met waarzegster Beau   Ervaring van N met waarzegster Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met waarzegster Sid   Ervaring van Nico met waarzegster Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Malie
  Ervaring met waarzegster Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met waarzegster Malie   Ervaring van K met waarzegster Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nour
  Ervaring met waarzegster Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met waarzegster Nour   Ervaring van M met waarzegster Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vera Ann
  Ervaring met waarzegster Vera Ann
  Vera Ann,
Ik heb je op 27/6 leren kennen. Je hebt me geraakt op een manier die niet in woorden te omschrijven is. Aan de ene kant zou ik een hele boek kunnen schrijven hier van wat je allemaal kan, en vooral de manier waarop. Maar aan de andere kant kan ik niet meer zeggen dat oprecht een hele diepe DANK JE WEL. Je aanvoelen bij enkel het horen van namen is ongezien, maar de combinatie van je inzichten in coaching, je heldere waarnemingen om onmiddellijk tot de diepe kern te komen van iets, en je manier van het overbrengen maakt dat je iets heel unieks hebt.
Vooral ook een oprechte DANK JE WEL omdat het voor mij aanvoelt alsof je me gered hebt.
Ik weet hoe cliche dit misschien klinkt, maar Vera Ann is allesbehalve cliche of onder te brengen onder een bepaalde term of vakje. Bellen met je is een geschenk wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten doen. Dit waardevol cadeau kan je enkel vatten door uit te proberen en zal nooit iemand geen spijt van krijgen.

Veel liefs en DANK JE WEL.
e.




Ervaring van e. met waarzegster Vera Ann   Ervaring van e. met waarzegster Vera Ann   Ervaring van e. geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met waarzegster Donna   Ervaring van Savanna met waarzegster Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met waarzegster Johannes   Ervaring van Fay met waarzegster Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabina
  Ervaring met waarzegster Sabina
  Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .




Ervaring van G met waarzegster Sabina   Ervaring van G met waarzegster Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.




Ervaring van M met waarzegster KC   Ervaring van M met waarzegster KC   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabina
  Ervaring met waarzegster Sabina
  Steeds zo een fijne ondersteuning in een moeilijke periode. Dank u .Sabina, zeer geapprecieerd . X.




Ervaring van G met waarzegster Sabina   Ervaring van G met waarzegster Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dinah
  Ervaring met waarzegster Dinah
  Je hebt mij gerust gesteld. Ben blij je gesproken te hebben. Het voelde echt oprecht en zuiver. Nu even afwachten, focussen op mezelf en vertrouwen houden. Bedankt lief mens.

Groetjes Shanna.




Ervaring van Shanna met waarzegster Dinah   Ervaring van Shanna met waarzegster Dinah   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met waarzegster Louisa   Ervaring van Anja met waarzegster Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb met jou altijd hele fijne gesprekken.
Je bent een geweldig persoon waar ik me bij thuis voel.
Je voorziet van goede adviezen,
door jou krijg ik zoveel meer inzichten.
En wat je over E zei, dat is uitgekomen,
dat heb je heel goed gezien.
Engel je zult mij altijd terug horen.




Ervaring van Es met waarzegster Gazali   Ervaring van Es met waarzegster Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Topper.




Ervaring van Ik met waarzegster Lola   Ervaring van Ik met waarzegster Lola   Ervaring van Ik geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esterella
  Ervaring met waarzegster Esterella
  Lieve Esterella, een tijdje geleden belde ik jou.
Jij deelt eerlijk en oprecht jouw volledige waarneming, en dat maakt jou uniek.
Ook kreeg je spontaan contact met mijn grootouders.
Echt een consult om te koesteren.




Ervaring van S met waarzegster Esterella   Ervaring van S met waarzegster Esterella   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Hartelijk dank voor het gesprek. Met veel liefde. Imelda xxx.




Ervaring van IMELDA met waarzegster Shiloh   Ervaring van IMELDA met waarzegster Shiloh   Ervaring van IMELDA geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  Romeo,

Ik heb je ondertussen al verschillende keren mogen bellen, met je voelsprieten van Goud zat je er tot nu toe al iedere keer boenk op. Tot nu toe is werkelijk alles gelopen zoals je zei. Gisteren zijn zelfs 3 voorspellingen van je uitgekomen. Ongelooflijk hoe sterk je bent in wat je doet. Je hebt enkel een naam nodig en je haalt er precies uit wat er nu speelt. Komt onmiddellijk tot de kern, waardoor je met korte gesprekken steeds een correct antwoord hebt op wat me bezig houdt. Of het nu op werkvlak, liefde of eender wat gaat.
Hierbij blijf je ook zeer lief, geduldig en vooral eerlijk en zuiver.

Dank je wel dat je je sterke gaven met ons wilt delen.

Ps: gisteren avond laat paar keer kort achter elkaar mogen bellen. Hopelijk weet je dan wie ik ben.

Veel liefs.




Ervaring van anoniem met waarzegster Romeo   Ervaring van anoniem met waarzegster Romeo   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsteralmere.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsteralmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsteralmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsteralmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden